04:28
Тести грунтових катків CAT® в реальних умовах

Верно підібрана спецтехніка економить не тільки витрату матеріалів, а й трудовитрати Вам надо надежная металлопластиковая арматура для технических бетонных работ? В этом случае мы желаем предоставить для вас самую качественную композитная арматура Днепр превосходством данной продукции вы окажетесь весьма довольны и еще секономите большие деньги на доставке.. Переконатися в цьому ви сможете на прикладі тестування грунтових катків.

Представники компанії "Борусан Макіна" і "Катерпіллар Євразія", спільно з представником замовника і лабораторії компанії "Жол Жондеуші" провели порівняльні тести грунтових катків CS56B та XS162J, CS78B та HAMM 3520. Після кожного проходу лабораторія заміряла ступінь ущільнення.

ВІДОМОСТІ ПРО РОБОЧИЙ ОБ’ЄКТ

  • Місцезнаходження - село Баймирза, Карагандинська область, Казахстан

  • Відомості про проект - відсипання грунтової основи

  • Матеріали: дресвяний грунт (ПГС з великоуламковим включенням)

  • Товщина відсипання 40 см, ущільнення до 30 см

  • Машини/технології: грунтові катки Cat® CS56B та CS78B, масою 11555 кг і 18760 кг відповідно, були обладнані системою контролю якості ущільнення MDP

  • Технічні умови: 4 прохода зі швидкістю 2 км/год, амплітуда — низька

  • Контроль якості: способ піщаного конуса (способ заміщення піском)

  • Вимога щільності на об'єкті — 0,98

РЕЗУЛЬТАТИ ВИМІРЮВАНЬ CAT® CS56B (11555 кг) та XS162J (16000 кг)



З результатів вимірювання виходить, що для досягнення необхідної щільності (0,98) на об'єкті оператор грунтового катка XS162J повинен зробити ще один або два проходи додатково Вам нужно надежная композитная арматура для технических бетонных направлений? В этом случае мы хотим дать вам самую качественную композитная арматура купить Луцк качеством которой вы окажетесь очень удовлетворены и еще секономите большие средства на доставке.. Тоді як оператор грунтового катка Cat® CS56B може після 4-ого проходу переходити на іншу ділянку ущільнення.

РЕЗУЛЬТАТИ ВИМІРЮВАНЬ CAT® CS78B (18760 кг) та HAMM 3520 (19800 кг)



З результатів вимірювання виходить, що для досягнення необхідної щільності (0,98) на об'єкті оператору грунтового катка HAMM 3520 необхідно зробити ще один прохід тоді, як оператор грунтового катка Cat® CS78B за три проходи отримує необхідне ущільнення.  

 

ВИСНОВКИ 

На даному шарі і типі грунту при використанні низької амплітуди грунтові катки Cat® ефективніше на 20-25 %, ніж катки інших виробників. Менша кількість проходів операторам кактів Cat® дозволяє швидше виконувати ущільнення і переходити на наступні ділянки, що в свою чергу веде до зменшення часу на ущільнення.

Наявність системи MDP на грунтовому катку Cat® CS78B позволило оцінити якість ущільнення поверхонь, як після Cat® CS78B, так і після HAMM 3520 Вам требуется качественная композитная арматура для технических цементных работ? В этом случае мы желаем дать вам самую лучшую композитная арматура Полтава качеством которой вы окажетесь весьма довольны и еще секономите большие средства на доставке.. На даному об'єкті можна зробити висновок, що при відповідній вологості необхідно ущільнювати поверхню до показника MDP 146-147. Використання системи MDP дозволяє уникнути зайвої кількості проходів, що призводить до економії часу і палива на об'єкті.

Хочете дізнатися більше про техніку та технології Caterpillar, які підвищать ефективність будівництва доріг на 30 %? Ми підібрали історії успіху в межах країн СНД; приклади технологій, які на сьогодні є актуальними для України; розробили вигідні програми фінансування. Завантажте та використовуйте!

Джерело: zeppelin.ua

Інформацію розміщено на правах реклами

Просмотров: 125 | Добавил: tammara1qfbo | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar